İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE - Marmara Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Marmara Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Cennet Mah. İmaret Cad. No2 Küçükçekmece / İSTANBUL
Vizyon
Türkiye’yi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak eğitim ve öğretim etkinliğini sevgiyle yürüten, evrensel bilgiye koşan, alanında ihtiyaçları karşılamada gerekli bilgi ve becerilerle donatılmış nitelikli insan gücünü yetiştiren, saygın bir eğitim kurumu olmak.
Misyon
Türk Milli Eğitim sisteminin genel ilkeleri doğrultusunda, yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimiz ile güç birliği içinde sosyal ve kültürel etkinliklerle adından söz ettirmek, toplumda bilgi ve düşüncesine değer verilen çağdaş bireyler yetiştirmek, ilimizin her alanda örnek aldığı, evrensel normlara uygun eğitim veren güçlü bir eğitim kurumu olmak.
8.30-15.30
Ulaşım
Okulumuz Küçükçekmece Meydanının hemen yanındadır. Ulaşım bakımından okulumuz MERKEZİ KONUMDA olup, okul binamız KÜÇÜKÇEKMECE TREN İSTASYONU´na ve D100 karayolundaki KÜÇÜKÇEKMECE METROBÜS DURAĞIna 5 dakikalık yürüyüş mesafesindedir.
Servis Bilgisi
Okulumuzda öğrencileri servis hizmetlerinden istekleri doğrultusunda yararlanabilmektedir.
Küçükçekmece Merkez